HSL ja keisarin uudet vaatteet

Sukupuolineutraalin avioliittolainepäsuorat vaikutukset nostavat jo päätään häkellyttävällä vauhdilla. Koko yhteiskunnan käsitys ihmisestä ja sukupuolesta pyritään muuttamaan, niin kirjastossa kuin joukkoliikenteessäkin. 

HS uutisoi 15.3 näin: Seta vetoaa HSL:ään, jotta matkakorttiin tulisi lisää sukupuolivaihtoehtoja. http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005126690.html

Jokaisella Suomen kansalaisella on juridisena sukupuolena nainen tai mies, joten HSL:n kortit ovat ihan ajan tasalla. Minkäänlaisiin muutoksiin ei ole siis tarvetta. On hyvin ongelmallista, että Seta ry yrittää ajaa tällaisia uusia käytäntöjä, vaikkei Suomen laki tunnusta muita sukupuolivaihtoehtoja, kuin nainen ja mies.  Aivan kuin olisi tarkoituksellista muuttaa ensin kulttuuria, jotta lainsäädäntö seuraisi perässä.

Samaisessa uutisessa kerrottiin siitä, että HSL:n lipuntarkastaja oli kysynyt naiselta ( omien sanojensa mukaan rouvashenkilöltä) näyttävältä mieheltä henkilötodistusta varmistaakseen, onko matkakortti todella hänen.
Lipuntarkastajan ammattitaitoista toimintaa on nyt kuitenkin arvosteltu ja HSL on ilmoittanut kouluttavansa työntekijöitä "sukupuolen moninaisuudesta."

Lipuntarkastajan työ on kohta aika vaikeaa, jos vaikka mies voisi käyttää tyttöystävänsä matkakorttia ja tältä ei saisi kysyä, onko kortti hänen.  On epäeettistä kouluttaa työntekijöitä  edistämään sukupuolineutraalia ideologiaa. Sukupuolen moninaisuus-koulutus on malliesimerkki ihmisten mielenmuokkaamisesta. "Sukupuolen moninaisuuden" syleilyllä ja ammatillisuudella ei ole oikeasti mitään tekemistä toistensa kanssa.

Työntekijälle ei saa iskeä  sateenkaarilippua kouraan ja sanoa, että vedä se salkoon. Kaikkien ihmisten palvelemisen tai kunnioittamisen varjolla ei saa vaatia työntekijältä minkään aatteen edistämistä "Sukupuolen moninaisuus" on aate, jonka uskotellaan olevan vastaus keinotekoiseen ongelmaan.  Sukupuolesta on tehty ongelma, vaikkei se sitä ole. Työttömyys on ongelmallista, ei ihmisten luonnollinen jakautuminen nais-ja miessukupuoleen. Identiteettivähemmistöön* (sukupuolensa poikkeavasti kokevat) kuuluvat voivat siinä missä muutkin käydä kirjastossa tai matkustaa bussilla. Kansalaiselta voi perustellusti odottaa, että tämä ilmoittaa juridisen sukupuolensa sitä kysyttäessä.

Mitäköhän yritetään seuraavaksi seta-sertifioida? No, pian siitä kuulemme.