Yhdenvertaisuus ei toteutunut

Aito avioliitto ry oli hyväksytty näytteilleasettajiksi tämän vuotisille opetusalan Educa-messuille, paikka oli jo maksettu ja valmistelut käynnissä. Mutta kuinkas kävikään? Nousi älä ja mölö, älämölö. Naisen ja miehen välisen avioliiton kannattaminen ja ihmisten näkeminen naisina ja miehinä, on jotain mitä ei Suomessa kaikki kestä. Sananvapaudesta viis ja Aito avioliitto ry messuilta ulos!

Ulkopuolinen painostus on varmasti päätöksen taustalla. OAJ:n ja Suomen messukeskuksen ratkaisu on tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja suvaitsevaisuuden vastainen.

Aito moniarvoisuus ei tässä toteudu ja huoli herääkin, onko opettajlla, oppilailla ja näiden vanhemmilla koulussa tilaa ilmaista esimerkiksi kannattavansa avioliittoa naisen ja miehen välisenä?

 On hyvin valitettavaa, että perhemyönteiset arvot katsotaan messuille sopimattomiksi, kuten Ylelle tänään aiemmin jo kommentoin.

Jos tässä kohtaa ei havahdu kysymään, onko jotakin pielessä Suomessa, on syytä ensin tarkistaa, onko laisinkaan hereillä ja perillä siitä, että demokratiaan kuuluu oikeus erilaisten näkökantojen julkituomiseen.

Ei näin.