Ääni SINULLE

tuntuuko sinusta, ettei äänesi kuulu? Jaatko allaolevat arvot?
Silloin äänesi minulle, on ääni sinulle.


SUKUPUOLIYSTÄVÄLLINEN SUOMI

Tyttöjen kasvua naisiksi ja poikien kasvua miehiksi tuetaan. Koulussa ja varhaiskasvatuksessa opetettava tietoon perustuvaa sukupuolikäsitystä: sukupuoli on ihmisen muuttumaton biologinen ominaisuus. Sukupuolia on kaksi.
Translakia ei saa ulottaa alaikäisiin, vaan on annettava lapsille kasvurauha.


HYVINVOINTIA JA VÄLITTÄMISTÄ

Jokaiselle suomalaisella tulee turvata elämän edellytykset kaikissa elämän eri vaiheissa. Luotettavat ja riittävät sosiaali- ja terveyspalvelut on oltava jokaisen saatavilla. Syrjäytymisen ennaltaehkäisyyn on panostettava ja perheitä tuettava.


IHMISOIKEUKSIEN PUOLESTA

Sanan- ja uskonnonvapaus ja lapsen oikeus isään ja äitiin ovat ihmisoikeuksia, jotka ovat uhattuina, ja joita tulee puolustaa!


Olen ehdolla eduskuntavaaleissa kristillisdemokraattien ehdokkaana Uudellamaalla.


Olen kunnanvaltuutettu Mäntsälästä. Ammatiltani olen sosionomi (AMK)-kirkon nuorisotyönohjaaja, vaimo, blogisti ja vaikutan Aito avioliitto ry:ssä. Ihmisoikeusasiat ovat minulle erityisen tärkeitä, kuten sanan- ja uskonnonvapaus ja lapsen oikeudet. Haluan olla rakentamassa turvallista Suomea, jossa on kasvurauha tytöillä kasvaa naisiksi ja pojilla miehiksi, inhimillinen ja järkevä maahanmuuttopolitiikka ja laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut kaikenikäisten saatavilla.

Onnistunut vaalikampanja tarvitsee myös varoja. Halutessasi voit tukea vaalityötäni antamalla lahjasi alla olevalle tilille. Viitteellä tuki kohdistuu juuri minun vaalityöhön.

KD Uusimaa
HELSINGIN OP PANKKI
‪FI44 5720 2320 1725 33‬
BIC OKOYFIHH
Viite: 19606

rajattu vaalikuva pikkarainen.jpg