Tarvitsemme uuden seksuaalisen vallankumouksen (paheksukaa tätä)

Sexpon kotisivuilla säätiö esitellään seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijaksi.

Sexpon myönteiset kannanotot ihmisen ja eläimen väliseen seksiin ja alaikäisten seksirinkeihin puhuvat karua kieltään asiantuntijuuden laadusta. Kaikki käy, paitsi hyväksikäyttö (hyvä sentään, ettei sitä hyväksytä). Tässäkö kaikki mitä kansalle, eritoten nuorille tarjotaan ohjeiksi seksuaalisuuden alueelle? Heitetään uimataidoton veteen ajatuksella, että kyllä hän rajansa löytää.. Nuori, joka osallistuu esimerkiksi ryhmäseksiin voi saada vakavat henkiset vauriot siitä tai sukupuolitaudin/ei-toivotun raskauden. Nuorta tuskin jälkikäteen lohduttaa, että löysi hän rajansa –liian myöhään. 

Säätiö pitää normaalina nuorten ryhmäseksiä, kaveriseksiä ja avoimia seksisuhteita. Lääkäreiden huolestuminen nuorten seksiringeistä ja vanhempien huoli seksikokeiluiden vaikutuksesta nuorten hyvinvointiin eivät sen sijaan saa ymmärrystä.  Niin, Sexpon näkökulmasta ei ole syytä huolestua edellä mainituista ilmiöistä, kun ne ovat tavallisia ja eivät ole myöskään haitallisia..(!)

Sexpo painottaa sitä, ettei aikuiset tai asiantuntijat saa tuomita nuoria. Tuomitsemiseksi tosin nähdään jo se, että pitää edellä mainittuja ilmiöitä vahingollisina ja haitallisina nuorille. Sexpon seksuaalietiikka sotii vastoin tervettä järkeä ja itse seksuaalisuuden lahjaa vastaan. Nuoria en syyllistäisi siitä, että heille on annettu vääristynyt käsitys seksuaalisuudesta. Heidän arvokkuutensa ei ole kiinni siitä, mitä he ovat tehneet tai jättäneet tekemättä. 

Seksiä ei pidä irrottaa kahdenkeskisyydestä, sitoutumisesta ja aiheuttaakseni paheksuntaa lisään vielä, ettei sitä tule irrottaa avioliitosta.Te, jotka hyväksytte ihmisen ja eläimen välisen seksin ja nuorten seksiringit, osoittakaa siis oma ”eettisyytenne” paheksumalla seuraavaa: seksi kuuluu vain avioliittoon, naisen ja miehen väliseen avioliittoon. En jaksa enää ihmetellä, että kaikki muu seksuaalisuuden alueella näyttää olevan hyväksyttyä paitsi kristillinen seksuaalietiikka. Nuoret, jotka ilmaisevat halunsa odottaa seksiä avioliittoon eivät saa osakseen juurikaan hyväksyntää ja näitäkin nuoriakin maassamme kasvaa. Kuka tukisi heitä? 

Tarvitsemme uutta seksuaalista vallankumousta, sillä edellinen on johtanut vain perheiden hajoamiseen, avioliittoinstituution romuttamiseen, miljooniin ja miljooniin abortteihin, sukupuolitauteihin, itsekkyyteen, loputtomaan nautinnonhaluun toisten kustannuksella, pornoteollisuuteen ja ihmiskauppaan.

Rajaton ihminen ei ole vapaa.
Hän on turvaton.
Ta
http://www.sexpo.fi/2015/10/08/nuorten-seksuaalisia-kokeiluja-ei-pida-tuomita/

http://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/seksuaaliterapeutti-kummastelee-nuorten-jarkyttavaa-seksivillitysta-joukossa-tyhmyys-tiivistyy/5342996