Ei utopialle

Juuri nyt, 5.elokuuta 60 507 henkilöä on  allekirjoittanut kansalaisaloitteen avioliittolain säilyttämiseksi naisen ja miehen välisenä. 50 000:nnen allekirjoituksen rajapyykki on siis jo ylitetty  ja kansalaisaloite tulee varmuudella eduskunnan käsittelyyn. 

Tahdon- kampanja ratsasti harhaanjohtavalla "tasa-arvoinen avioliittolaki"-termillä ja sai eduskunnan niukan enemmistön äänestämään sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta viime vuoden marraskuussa. 

Tahdon- kampanja ratsasti harhaanjohtavalla "tasa-arvoisella avioliittolaki"-termillä ja sai eduskunnan niukan enemmistön äänestämään sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta viime vuoden marraskuussa. Monet ehkä ajattelivat silloin, että se oli sitten siinä.  Kuinka väärässä he olivatkaan. Keskustelun aika ei voi olla ohi, kun se todellisuudessa on vasta nupullaan.

Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto, jossa lapselle turvataan lähtökohtaisena oikeutena  kasvaa omien biologisten vanhempiensa kanssa. Naisen ja miehen välinen avioliitto on mitä luonnollisin ja tavallisin asia. Siitä pyritään tekemään kaikkea muuta, työntäen sen jonnekin kaapin perukoille syrjivän instituution muistomerkkinä.

Naisen ja miehen välisen avioliiton puolustamista eivät monet enää suvaitse. Olen huolissani varsinkin nuorista, joille annetaan avioliitosta ihan kummallinen kuva. Ns. perinteisen avioliiton kannattajat ja koko avioliittonistituutio maalataan mustilla väreillä sateenkaari-liikkeen puolelta. 

Kyllä vanhan ajan kunnon rokkarit kääntyisivät haudoissaan, jos kuulisivat että vuonna 2015 on radikaalia julkisesti kannattaa naisen ja miehen välistä avioliittolakia ja toimia, jotta se sellaisena säilyisi avioliittolainsäädännössä. Harvoin tuntee olevansa niin suuri kapinallinen kuin laittaessaan olalle roikkumaan pinkin kangaskassin, jossa lukee Aito avioliitto.. 

Nyt ei ole varaa uneliaisuuteen. Naisen ja miehen välinen avioliittolaki tarvitsee tukijoita ja puolestapuhujia. Lapsen ihmisoikeus kasvaa biologisten vanhempiensa kanssa kyseenalaistetaan ja esitetään utopiaa, jossa rakastavat aikuiset voisivat korvata biologisen vanhemmuuden. Anna äänesi aidolle avioliitolle, kun vielä voit.

 Tutustu ja allekirjoita:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175