Jumala ilmoittaa itsensä


Millainen on Jumala?

Mikä on Jumalan tahto?

Mitä Jumala ihmiseltä odottaa?

Mikä on oikein ja mikä väärin?

Mikä on ihmisen parhaaksi?


Näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin vastaukset löytyvät Raamatusta, Jumalan sanasta.

Jumala ei halunnut jäädä vieraaksi ihmisille eikä hän jättänyt ihmiskuntaa yksin pähkäilemään mitkä asiat ovat Hänen mielensä mukaisia ja mitkä eivät. Jumala antaa Raamatussa tienviitat, jotta ihminen voisi niiden varassa turvallisesti kulkea elämänpolulla ja kohti taivasta. Tästä huolimatta joudumme elämässä moniin haavereihin ja kolareihin, itsemme, toistemme ja Jumalankin kanssa. Emme nimittäin aina jaksa tai edes halua vaeltaa viitoitettuja reittejä. Yritämme oikaista ja huomaammekin pian satuttaneemme jalkamme kivisessä maastossa. Toisinaan kyseenalaistamme annetut ohjeet ja käskyt ja koitamme itse löytää paremman tien. Jumala kutsuu tieltä eksynyttä palaamaan Hänen viitoittamalleen tielle.
 

Jes. 30: 21. Ja sinun korvasi kuulevat takaasi tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: "Tässä on tie, sitä käykää."
 

Jeesuksen ristintyön tähden meillä on aina mahdollisuus tehdä elämässämme U-käännös, jos olemme lähteneet väärään suuntaan.

Jumala ilmoittaa itsensä sanassaan, luomakunnassaja Jeesuksessa Kristuksessa. Jumala antanut itsestään riittävästi tietoa, jotta voisimme Hänet tuntea, elää Hänen yhteydessään, uskoa Häneen ja pelastua uskomalla Jeesukseen Kristukseen, Vapahtajaan.
 

Jes.53:6

"Me harhailimme eksyneinä kuin lampaat,

jokainen meistä kääntyi omalle tielleen.

Mutta Herra pani meidän kaikkien syntivelan

hänen kannettavakseen.”