Kiitos äänestäjilleni

Kiitos kaikille äänestäjilleni luottamuksesta!

Äänenne eivät menneet hukkaan, vaan tulivat tarpeeseen.Aion jatkaa vaikuttamistyötä tärkeiden asioiden vuoksi myös tulevaisuudessa, tästä kaikesta rohkaistuneena.


On ollut hienoa saada hyvää palautetta monilta ihmisiltä siitä, että minä nuorena aikuisena puolustan rohkeasti naisen ja miehen välistä avioliittoa. Toivotaan ja ennen kaikkea tehdään työtä sen eteen, että uusi eduskunta ymmärtäisi mistä avioliittolaissa on todella kyse. Avioliitolle on annettava lupa olla olemassa sellaisena kuin se todella on, tulevien sukupolvienkin tähden.

Suuret onnittelut Antero Laukkaselle, joka valittiin KD:n kansanedustajaksi Uudeltamaalta. Kristillisdemokraattien määrä valitettavasti väheni, mutta huippuhyvä viisikko jatkaa työtä Suomen parhaaksi.

Yhdessä eteenpäin!
 

--
Julkaistu aiemmin Uusi Suomen Puheenvuoro-blogissani 20.4.2015