Koivula on kuumaa kamaa, näemmä

25.9.2917

Yksityisenä kristittynä otin kantaa kirkon avioliittokeskusteluun laittamalla Avioliitto-teesit Mäntsälän kirkon oveen lauantaina 23.9.2017 (videon julkaisin sunnuntaina Facebookissa.) Teesit kuuluivat kaikessa lyhykäisyydessään näin: kirkolla on vahvat teologiset perusteet säilyttää avioliittokäsityksensä vain miehen ja naisen välisenä liittona (aitona ja alkuperäisenä avioliitto-instituutiona) + kirkon ei pidä unohtaa lapsen lähtökohtaista oikeutta tuntea omat vanhempansa: äiti ja isä. Pienimuotoinen tempaus avioliiton puolesta olisi jäänytkin ehkä muutamien silmien nähtäväksi, ellei innokkaat kritiikkoni olisi asiaa tikun nokkaan laittaneet.

Ei ole sattumaa, että päivä sen jälkeen kun videoni on nettiin solahtanut, niin Uusi Suomen puheenvuorossa on kaksin kappalein erikoisia blogitekstejä minuun liittyen. Toista en koe edes tarpeelliseksi maininta, mutta blogisti Sari Laitisen hyökkäys suoraan työtäni kohtaan on erittäin paheksuttavaa ja samaan aikaan täysin yllätyksetöntä. 

"Sateenkaariliikkeen aktivistit toimivat hyvin samankaltaisesti ympäri maailmaa. Jos olet julkisesti eri mieltä sen arvojen kanssa, niin ympärilläsi on pian tosi suvaitsevaista porukkaa ja osa heistä haluaa viedä maineesi lisäksi rahasi ja asemasi. Minulta tosin pienituloisena työläisenä ei ole kovin paljon vietävää. Mutta se mitä minulla on, sana ja kynä, on joillekin liikaa."

http://aitoavioliitto.fi/artikkelit/sukupuoli-ei-ole-eettinen-kysymys/

On vakava asia julkisesti mustamaalata toisen ammattipätevyttä ja esittää, että henkilö on sopimaton virkaansa. Se voi olla myös joissakin tapauksissa myös laitonta. Se, että Joku kuvittelee toisen tekevän sitä ja tätä, ei ole mikään peruste saati todiste syrjinnästä tai muustakaan väärin toimimisesta.

Biologinen sukupuolikäsitys ei ole vahingollinen ja Suomen lakikin tunnustaa vain kaksi sukupuolta. Kirkkokaan ei ole kirkolliskokouksessa päättänyt, että sukupuolia olisi enemmän kuin kaksi (!)Yksittäinen sakasti.fi artikkeli ei velvoita minua hylkäämään kirkon työntekijänä näitä tosiasioita: Biologian mukaan sukupuolia on kaksi. Raamatun mukaan niitä on kaksi. 

Ei, en ole marttyyri. Joillakin on silti kova kiire tehdä minusta sellaista.