Suomi Setan talutusnuorassa

1.7.2017

Viranomaiset ovat mukana järjestämässä Pride-marssia. Mitä tähän voi muuta todeta kuin, että Suomi on Setan talutusnuorassa, virallisesti. Kansanedustaja Päivi Räsänen tiivistää viranomaisten ja ministeriöiden osallistumisen ongelmallisuuden osuvasti tuoreessa blogissaan:
”Yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä on kutsunut julkisia organisaatioita ja viranomaisia osallistumaan Pride-kulkueeseen. Pidän tätä erittäin huonosti harkittuna. Huomisen Pride-mielenilmauksen järjestää Helsingin Seta ja julkisten tietojen mukaan Poliisihallitus, Kela ja eräät ministeriöt ovat jo ilmoittautuneet mukaan ja ”Julkisten viranomaisten ja organisaatioiden henkilöstöä ei tule asettaa tilanteeseen, jossa työnantajan viralliseksi mielipiteeksi nostetaan yksipuolisesti Helsingin Setan ajamat tavoitteet.”
http://www.paivirasanen.fi/blogi/

Kansalainen saa osallistua Pride-marssiin, viranomaisen sen sijaan ei pidä niin tehdä.

Tätä kaikkea katsellessani ja kuunnellessani, katseeni käy jo tuleviin eduskuntavaaleihin, sillä nykyinen eduskunta (muutamia iloisia poikkeuksia lukuunottamatta) on ihan mahallaan sateenkaariagendan edessä.

Valtion omistuksessa oleva VR, melkein myöhästyi logonsa seta-sertifioinnissa, mutta täpärästi onnistui pahoittamaan moniarvoisen matkustajakuntansa mielen.

---
Kaksi vasemman jalan kenkää, se ihmisoikeus on..
Kenkämyyjän on myytävä minulle ne. Minun oikeuteni on kävellä tasa-arvoisesti ja yhteiskunnan tunnustettava, että ei ole mitään eroa vasemman ja oikean jalan kengän välillä. Nostan kenkäni lippusalkoon, nosta sinäkin!